Over ChySto

Enthousiast.
Onze medewerkers zijn bepalend voor de kwaliteit die wij graag verlenen. Samen staan wij voor het vak en willen de verantwoordelijk dragen voor hun werkzaamheden. Op een bijna persoonlijk betrokken, professionele en enthousiaste wijze zorgen wij samen voor een representatief schoon gebouw. Door vooral de wensen van onze klanten te respecteren denken wij bij te dragen aan een optimale kwaliteitsbeleving.

Transparant
ChySto heeft een systeem ontwikkeld. In overleg met de opdrachtgevers proberen wij ervoor te zorgen dat voor elke taak een vast moment is, met name ook voor de periodieke werkzaamheden. U weet precies wanneer elke taak wordt uitgevoerd. Dat is in onze beleving pas pure transparantie van dienstverlening.

Milieuzorg
Naast zorg voor behoud van kostbaar bezit van onze opdrachtgevers, richten wij ons in ons werk ook op totaal milieubehoud. Onze schoonmaakmiddelen voldoen aan de Nederlandse milieunormen. Wij werken conform de laatst voor de hand liggende onderhoudsvoorschriften.

Zorgvuldig
Schoonmaken is mensenwerk, met zorgvuldige en individuele aandacht voor wensen en beleving van gebruikers. Ons maatwerk start vanuit een inventarisatie van wensen en eisen van de opdrachtgever. Het werk is gebaseerd op een gedetailleerde calculatie en wordt uitgevoerd conform een minutieus opgesteld draaiboek. Wij zijn pro-actief, met veel aandacht voor innovatie, creativiteit en kostenefficiëntie.
Email: info@ChySto.nl